Az M2-PK enzimes vastagbéldaganat-szűrés életet menthet

Végeztesse el most, mindössze 10.000 Ft-ért!

Szeretné megőrizni az egészségét? Akkor évente érdemes elvégeztetnie az M2-PK enzimes vastagbéldaganat-szűrést.

A rendszeres vastagbéldaganat-szűrés segítségével ugyanis még időben diagnosztizálható, korai felismerés esetén pedig jó eséllyel gyógyítható a vastagbélrák.

Végeztesse el az éves vastagbélrákszűrést 2022. december 23-ig mindössze 10.000 Ft-ért a ProLabor Kft. laborjainak egyikében.

A promóció kizárólag december 23-ig tart, és más kedvezményekkel nem vonható össze!

>> Jelentkezem a vizsgálatra

A vastagbéldaganat-szűrés életet menthet

A vastagbélrák a második leggyakoribb halálhoz vezető daganatos elváltozás.

Magyarországon évente 9000 új vastagbéldaganatos megbetegedést diagnosztizálnak, sok esetben előrehaladott állapotban. 

Amikor ugyanis a vastagbéldaganatra jellemző tünetek: a gyakori székrekedés vagy hasmenés, a véres széklet, a krónikus hasi fájdalom, a görcsök, a hányinger, a hányás, esetleg a fogyás és a krónikus fáradtság megjelenik, gyakran már túl késő.

Ezért mindenképpen érdemes évente egyszer elvégeztetni a kimagasló daganatjelző pontossággal rendelkező M2-PK enzimes vastagbéldaganat-szűrést.

A vastagbélrák sokáig nem okoz tüneteket, így csak a megfelelő és pontos szűrővizsgálat segítségével diagnosztizálható korai stádiumban, amikor még jó eséllyel gyógyítható

Ne halogassa, jelentkezzen vastagbélrák-szűrésre most!

>> Jelentkezem a vizsgálatra

Mit kell tudni az enzimes vastagbélrákszűrésről?

Az M2-PK vastagbéldaganat-szűrés egy viszonylag új eljárás, ami 2008 óta már Magyarországon is elérhető.

Előnye a tükrözéses vizsgálattal szemben, hogy teljesen fájdalommentes eljárás, a székletvérvizsgálatnál pedig jóval hatékonyabb, hozzávetőleg 85%-os daganatjelző pontossággal rendelkező módszer.

Az enzimes szűrővizsgálat immunológiai eljárással történik, melynek során a székletben a vastagbéldaganat által termelt enzim (piruvát-kináz) speciális formáját keressük. 

Ha a piruvát-kináz enzim szintje határérték feletti, az nagy valószínűséggel rosszindulatú daganat jelenlétét igazolja, de a pontos diagnózis felállítása további diagnosztikai vizsgálatokat igényel. Ha a piruvát-kináz enzim szintje határérték alatti, akkor a rosszindulatú daganat jelenlétére kevés az esély. 

A mintavétel gyors és egyszerű. Egy széklettartály segítségével, otthon történik, a mintát pedig 48 órán belül a laboratóriumba kell juttatni, a szakmailag pontos eredmény kimutatása érdekében. 

Óvja egészségét, és végeztesse el az enzimes vastagbéldaganat-szűrést a ProLabor Kft. laborjaiban, 2022. december 23-ig mindössze 10.000 Ft-ért!